Mèdia 11/07/2017

La segona temporada de 'Stranger things' s'estrenarà el 27 d'octubre

Netflix ha anunciat avui la data d'estrena i ha compartit el pòster oficial de la temporada

Ara
1 min
La segona temporada d''Stranger things' s'estrenarà el 27 d'octubre

BarcelonaLa sèrie 'Stranger things', el fenomen de l'estiu passat, tornarà amb una segona temporada el 27 d'octubre. Segons ha anunciat la plataforma Netflix, els nous episodis començaran un any després de la primera temporada. Els nous capítols, per tant, seguiran ambientats en els anys vuitanta i continuaran explotant una atmosfera que recorda la de pel·lícules de l'època, com 'Els Goonies'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sinopsi facilitada per Netflix assenyala que, un any després, els habitants de Hawkins, un poble d'Indiana, encara s'estan recuperant dels horrors del Demogorgon i els estranys esdeveniments que van passar al laboratori. Will Byers, el nen protagonista, ha tornat del Món del Revés, però hi ha un monstre, més gran i sinistre, que amenaça els supervivents de la primera temporada. Un dels detalls que ja se sap és que els episodis faran l'ullet a 'Els caçafantasmes'.

La primera temporada d'aquesta sèrie de misteri es va estrenar el 15 de juliol del 2016 i va suposar el salt a la fama de Millie Bobby Brown, l'actriu infantil que interpreta l'Eleven, la misteriosa nena que apareix a Hawkins.

stats