Televisió
Mèdia 13/04/2015

La segona i última temporada de 'El Príncipe' s'estrena aquest dimarts a Telecinco

Nerea Barros, guanyadora del Goya a millor actriu revelació, i Jesús Castro, nominat al Goya a millor actor revelació, s'incorporen al repartiment

Ara
1 min
ggggg

Barcelona'El Príncipe' torna al 'prime time' de Telecinco a partir d'aquest dimarts. La producció de Plano a Plano protagonitzada per José Coronado, Álex González i Hiba Abouk, es va convertir en la sèrie més vista a televisió des de la temporada 2011-2012 gràcies a una mitjana de 26,9% de 'share' i 5.219.000 espectadors a Espanya. Aquests últims capítols introdueixen deu nous personatges i incorporen altres escenaris.

Entre els fitxatges, destaquen els noms de Jesús Castro, nominat al Goya a millor actor revelació per la seva actuació a 'El niño', i Nerea Barros, guanyadora del Goya a millor actriu revelació per 'La isla mínima'. Castro interpreta un cosí de la família Ben Barek, qui, després de passar un temps a presó, arriba a Ceuta per treballar al negoci del narcotràfic. En canvi, Barros se situa a l'altre bàndol de la trama i dóna vida a una agent que s'uneix a l'equip del CNI. A més, altres personatges enriqueixen la comissaria del barri d'El Príncipe o bé a la xarxa terrorista Akrab.

L'acció inclou escenes rodades íntegrament a localitzacions de Malta, Granada i Ceuta. La temporada també compta amb un nou escenari per a la casa de Fàtima i Khaled a un xalet de Madrid que, mitjançant els efectes especials de Stargate Studios, apareixerà a la petita pantalla envoltat de les cases d'El Príncipe i el mar Mediterrani.

stats