Mèdia Sèries 30/03/2022

'La casa del dragón', preqüela de 'Joc de trons', ja té data d'estrena

La sèrie es podrà veure a HBO Max

Laura Minguella
2 min
Imatge de 'La Casa del Dragón'

Després del final de Joc de trons, HBO va assegurar que preparava quatre continuacions tot i que finalment només se n'hagi fet realitat una, La casa del dragón, basada en la novel·la Fuego y sangre, de George R.R. Martin, ambientada dos segles abans dels esdeveniments que explica Joc de trons. El misteri sobre la data d'estrena de la preqüela feia temps que intrigava els fans de la saga, però l'espera ha acabat perquè HBO Max ha marcat, per fi, dia per al llançament oficial: el dilluns 22 d'agost.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'esperada La casa del dragón tindrà, de moment, una temporada amb 10 episodis i se centrarà en el llinatge dels Targaryen, donant també protagonisme a figures tan importants per a l'univers de Joc de trons com Viserys, Daemon o Rhaenys Targaryen, i fins i tot a alguns integrants dels Hightower i els Velaryon. Entre els actors que interpreten els protagonistes de la sèrie hi ha Paddy Considine, que dona vida al rei Viserys Targaryen, escollit per succeir l'antic rei al gran consell de Harrenhal; Olivia Cooke com a Alicent Hightower, filla d'Otto Hightower i la dona més guapa dels Set Regnes; Matt Smith, que interpreta el príncep Daemon Targaryen, germà petit del rei Viserys i verdader hereu del tron; Emma D'Arcy com a Rhaenyra Targaryen, primogènita del rei i de pura sang valyria, o Eve Best, que dona vida a la princesa Rhaenys Targaryen, descartada com a hereva del tron perquè el regne va afavorir el seu cosí Viserys només pel fet de ser home.

La que promet ser la sèrie de l'estiu s'estrenarà només 12 dies abans que El señor de los anillos: los anillos del poder, d'Amazon Prime, que tornarà a la Terra Mitjana per explicar una història prèvia a les aventures de La comunidad del anillo i El hobbit.

stats