Mèdia Sèries 07/12/2021

La catalana 'Moebius' es podrà veure a HBO Max

La sèrie està disponible en versió original en català i doblada en castellà

1 min
L'escenari principal de 'Moebius' és l'institut on treballa la protagonista

BarcelonaLa sèrie Moebius, estrenada aquest maig a TV3, s'ha incorporat al catàleg d'HBO Max, segons ha anunciat avui la televisió pública catalana. El thriller, produït per TV3 conjuntament amb Veranda i amb col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, està disponible a la plataforma tant en versió original en català com doblat en castellà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb la seva compra per part d'HBO Max, la sèrie protagonitzada per Aida Oset segueix el camí que ja han fet altres ficcions de TV3, com ara Merlí, Les de l'hoquei o Benvinguts a la família, que després d'estrenar-se a la televisió pública van trobar una segona finestra a un servei de streaming (en el seu cas, Netflix). De totes elles, la que més èxit va conrear gràcies al seu pas a l'streaming va ser Merlí, que es va convertir en un fenomen internacional.

A Moebius Aida Oset és la Mamen, una professora de matemàtiques que intenta esbrinar les causes de la mort d'un dels estudiants de l'institut on acaba de començar a treballar. La seva reconstrucció dels fets la portarà a descobrir molts dels secrets del veïns del petit poble de la Farga, un indret aparentment plàcid i familiar.

stats