Ficció
Mèdia Sèries 23/01/2023

Emilia Clarke, Daenerys Targaryen a 'Joc de trons', es nega a veure 'La casa del dragón'

L'actriu ha explicat el motiu pel qual no se sent capaç de veure la preqüela de la sèrie que la va llançar a la fama

Arnau Mercader
2 min
Emilia Clarke

BarcelonaLa casa del dragón, preqüela de Joc de trons, acaba de guanyar el Globus d'Or al millor drama i és un dels grans èxits de la HBO. Així i tot, no tothom n'és fan. Emilia Clarke, que es va fer famosa per interpretar Daenery Targaryen a la sèrie mare, ha confessat que no forma part del nodrit grup d'espectadors del drama fantàstic i que no el pensa veure. Per què? "Simplement perquè no puc fer-ho", ha dit en una entrevista.

La nova sèrie d'HBO Max està directament vinculada al personatge que interpretava Clarke a Joc de trons, ja que la ficció se centra en els avantpassats de la Daenerys. Aquest element no és suficient perquè l'actriu britànica li vulgui donar una oportunitat. En una entrevista de Variety, Clarke va ser preguntada sobre si veia la sèrie i la seva resposta va ser rotunda: "No! Em perdones?"

La intèrpret assegura que se li fa molt difícil tornar a un univers amb el qual va estar vinculada vuit temporades. "És massa estrany. Estic molt contenta que s'hagi fet [la sèrie]. Estic molt contenta amb tots els premis, però simplement no ho puc fer [mirar la sèrie]", explica l'actriu. "És molt estrany. És com si algú et digués, «Vols anar a la reunió escolar d'una promoció que no és la teva? Vols anar a aquest retrobament escolar?». Així és com em sento. Ho estic evitant", afegeix.

Joc de trons va suposar el salt a la fama d'Emilia Clarke, que va rebre quatre nominacions als Emmy i tres als Critics' Choice pel paper de Daenerys Targaryen. L'actriu britànica, que actualment està centrada en la seva carrera cinematogràfica, acaba de presentar la pel·lícula The pod generation al Festival de Sundance.

stats