Novetat

L'orgasme final de 'Sex education'

La sèrie estrena la seva última temporada aquest dijous a Netflix

2 min
Asa Butterfield en el paper d'Otis Milburn

BarcelonaD'aquí uns anys, quan fem recompte dels grans èxits de Netflix, Sex education segurament tindrà un lloc preferent en el rànquing. La comèdia britànica que haurien de veure tots aquells que s'escandalitzen per les classes d'educació sexual a les escoles estrena aquest dijous la seva última temporada, l'últim gran orgasme col·lectiu dels seguidors de la sèrie. En aquesta nova entrega, els personatges canvien d'escenari: l'Otis (Asa Butterfield), l'Eric (Ncuti Gatwa) i la resta dels seus companys s'incorporen a l'institut Cavendish Sixth Form, molt més obert que el seu anterior centre, Moordale.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les línies argumentals d'aquesta temporada és la relació a distància entre l'Otis i la Maeve (Emma Mackey), que després de marejar molt la perdiu acabaven junts al final de la tercera entrega. Per a aquesta parella la felicitat mai és completa del tot i la Maeve marxa a estudiar als Estats Units mentre l'Otis es queda a Anglaterra, tota una prova de foc per a dos adolescents amb les hormones revolucionades. A casa, l'Otis també experimenta canvis amb l'arribada de la seva germana, la Joy, i amb el nou repte professional de la seva mare, que s'estrenarà com a locutora d'un programa radiofònic sobre sexe.

Però el principal repte de l'Otis aquesta temporada serà a l'institut. Després de ser el terapeuta sexual de tots els seus companys de classe, el noi es trobarà que a la nova escola hi ha una persona que li fa la competència. Es tracta de la Sarah Owen, coneguda com a O, que també té un consultori sexual. La noia té realment un grup d'amics i té tendència a quedar-se les emocions a dins. El personatge l'interpreta l'actriu Thaddea Graham, que és una de les incorporacions destacades de la sèrie en la seva última temporada. No és l'única cara nova de la comèdia, que en suma d'altres, algunes de força conegudes. És el cas de Dan Levy, creador i protagonista de Schitt's Creek, i la còmica Hannah Gadsby. El primer dona a vida a l'escriptor Thomas Molloy, el mentor de la Maeve als Estats Units, mentre que la segona serà la cap de la mare de l'Otis a la ràdio.

En el seu comiat, Sex education explorarà la noció de fracàs, segons ha explicat la seva creadora, Laurie Nunn, a The Guardian. "Quan ets al final de l'adolescència pot haver-hi la sensació que, si t'equivoques, això és tot: aquesta és la teva última oportunitat i la vida s'ha acabat. Ho vaig sentir molt fortament quan era a l'escola", diu. “Amb aquesta temporada volia mostrar que no és així, i que sempre hi ha segones oportunitats. Aquest va ser el punt de partida, i a partir d'aquí van començar a sorgir temes una mica més foscos", remarca.

stats