Mèdia Sèries 07/02/2022

El longeu culebró 'Veïns', en risc de desaparició

Channel 5 ha decidit deixar d'emetre-la i això li dificulta la continuació

2 min
Kylie Minogue i Jason Donovan en una escena de la sèrie

Ha sigut la plataforma de llançament d'estrelles com Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Russell Crowe o Margot Robbie, però el seu futur està en perill. El longeu culebró Veïns (en anglès Neighbours) pot tenir els dies comptats si no troba una cadena de televisió que decideixi donar-li continuació. La sèrie australiana, que a TV3 es va poder veure entre 1989 i 1996, porta en emissió des del 1985. Fa deu anys la cadena britànica Channel 5 es va convertir en un dels socis principals de la sèrie, que té un gran èxit entre el públic del Regne Unit, però ara ha anunciat que deixarà d'emetre-la a partir del juny del 2022. La decisió podria suposar la fi de la sèrie, segons han reconegut els mateixos productors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Sabem que hi haurà gent que se sentirà decebuda per aquesta decisió, però actualment estem centrats en incrementar la nostra inversió en produccions britàniques, que són més atractives per al nostre públic", ha dit un portaveu de Channel 5 (una de les sèries de més èxit del canal és Totes les criatures petites i grosses). Per la seva banda, els productors de Veïns i la cadena que l'emet a Austràlia, Channel 10, han explicat a l'equip a través d'un memoràndum que recull AFP que els agradaria tirar endavant la sèrie sempre que trobin un soci que pugui substituir Channel 5. Una de les raons que haurien provocat la sortida del canal britànic seria el cost de la producció.

Ambientada a Melbourne, Veïns explica les vides dels residents d'Erinsborough, un barri residencial inventat. Molts dels personatges viuen a Ramsay Street, el carrer sense sortida que apareix en els títols inicials de la sèrie. Un dels elements més reconeixibles de la producció era el tema musical principal, del qual se n'han fet vuit versions.

A l'espera de saber si troben un nou soci per continuar la sèrie, segons ha avançatThe Sun, els responsables de Veïns han plantejat la possibilitat de demanar a Kylie Minogue que hi faci una aparició especial. La cantant interpretava el personatge de Charlene, un dels més estimats, gràcies, en part, a la relació romàntica que mantenia amb l'Scott (Jason Donovan). Minogue, que en un principi només havia de sortir a la sèrie durant una setmana, hi va aparèixer del 1986 al 1988, any en què va decidir dedicar-se a la música.

stats