Mèdia Sèries 23/09/2021

Menú seriòfil de tardor

Us seleccionem quatre sèries ben destacades d'aquest inici de curs

Aquesta setmana us proposem quatre sèries a les quals val la pena seguir la pista aquesta tardor. És un menú variat, amb dos plats lleugers i divertits i dos més de caràcter més intens: Solo asesinatos en el edificio, Secretos de un matrimonio, Vigil i Sex education.

Solo asesinatos en el edificio és una de les sorpreses d'aquest inici de curs i una de les millors sèries que podeu veure a Disney+. Si us va agradar Misteriós assassinat a Manhattan, doneu una oportunitat a aquesta comèdia sobre tres veïns aficionats a les històries de true crime que comencen a investigar una mort que té lloc a l'edifici on viuen. Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez estan en estat de gràcia. Si no teniu prou comèdia amb Solo asesinatos en el edificio, us proposem mirar la tercera temporada de Sex education, una de les millors de la sèrie.

Una altra de les propostes d'aquesta temporada és Vigil, sèrie dels productors de Line of duty i que, amb 10,2 milions d'espectadors amb el seu primer episodi, s'ha convertit en el drama més vist de la BBC d'aquest any. La protagonista és una detectiu que és enviada a un submarí per investigar una mort que ha tingut lloc dins seu.

Si preferiu coses més intimistes i amb menys adrenalina, la vostra sèrie és Secretos de un matrimonio, el relat de la desintegració d'una parella interpretada molt convincentment per Jessica Chastain i Oscar Isaac.

stats