Nous capítols
Mèdia Sèries 29/03/2023

‘The White Lotus’ tindrà Tailàndia com a escenari de la tercera temporada

Els nous capítols de la sèrie podrien rodar-se al país asiàtic, segons ha avançat la revista 'Variety' en exclusiva

Maria Blanch Llardén
2 min
L'actriu Jennifer Coolidge en una imatge de la segona temporada de 'The White Lotus'

BarcelonaThe White Lotus canviarà de continent en la tercera temporada. Segons la revista especialitzada Variety, que ho ha avançat en exclusiva, els nous capítols de la sèrie podrien tenir lloc a Tailàndia. Les dues temporades anteriors ja havien transcorregut en diferents parts del món: la primera a Hawaii i la segona a Itàlia. 

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fonts pròximes a la revista han apuntat que és possible que la nova temporada es filmi en un complex turístic de la firma Four Seasons, que ja va prestar dos dels seus complexos pel rodatge de les anteriors entregues. Aquest gegant hoteler compta amb quatre propietats a Tailàndia –ubicades a Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui i el Triangle Daurat–, fet que podria donar molt joc a Mike White, creador de la sèrie, si volgués mostrar diferents espais del país.  

La HBO no ha volgut confirmar les informacions a Variety, però Mike White ja va avançar en una gravació al final de la segona temporada que la tercera podia fer el salt de continent i ubicar-se a l’Àsia. El guionista també va apuntar que els nous episodis podrien ser “una mirada satírica i divertida sobre la mort, la religió i l’espiritualitat orientals”. 

Tot i que la producció de la nova temporada encara no ha començat, fonts citades per la revista asseguren que White ha passat temps a Tailàndia buscant possibles escenaris. Puntualitzen, a més, que els nous capítols segurament tindran nous protagonistes, ja que en la segona temporada es va canviar el repartiment de la primera amb excepció de Jennifer Coolidge.

The White Lotus es va estrenar a la plataforma HBO el juliol del 2021 i, inicialment, estava pensada com una minisèrie. Arran del seu èxit, la plataforma va canviar de parer i va demanar una nova temporada, convertint la ficció en una sèrie d'antologia. La producció ha estat un èxit de crítica. La primera temporada va rebre deu premis Emmy, incloent-hi el de millor minisèrie i el de millor actriu de repartiment per Jennifer Coolidge, que a principis d'aquest any també va guanyar un Globus d'Or per la segona temporada.

stats