Mèdia 27/05/2015

El setmanari 'La Fura' tanca després de 33 anys

Els problemes econòmics han sentenciat la publicació gratuïta del Penedès i el Garraf

Acn
1 min
La portada de 'La Fura' de divendres passat / ACN

Vilafranca del PenedèsEl setmanari 'La Fura' deixarà de publicar-se aquesta setmana. La direcció de Nexos Iniciatives i Serveis, editora de la publicació, ha decidit tancar per "manca de rendibilitat econòmica". Així ho ha confirmat a l'ACN l'editor delegat, Alfons Udina, que ha assegurat que l'empresa acumula problemes econòmics des del 2008, sobretot com a conseqüència de la davallada constant dels ingressos per publicitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La Fura' feia 33 anys que es distribuïa gratuïtament cada divendres a través dels forns de pa dels municipis de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Actualment se n'editaven 25.270 exemplars setmanals. La direcció de la publicació ha confirmat que el tancament comporta l'acomiadament dels set treballadors que l'empresa tenia a jornada completa més diversos col·laboradors i repartidors a temps parcial.

Inicialment, 'La Fura', amb seu a Vilafranca del Penedès, es repartia a les poblacions més grans del Penedès, però de mica en mica va abraçar més territori fins assolir la cobertura dels 41 municipis de l'Alt i el Baix Penedès. En l'etapa més recent, també havia incorporat informació d'algunes poblacions del Garraf i l'Anoia.

stats