EL RADAR
Mèdia 18/11/2013

La Sexta estrena avui 'Zapeando', el nou intent per a les sobretaules

à.g.
1 min

La Sexta fa debutar avui a les seves sobretaules (15.45 h) Zapeando , el nou programa d'humor amb què vol remuntar les audiències d'aquesta franja. D'ençà que va cancel·lar l'espai Sé lo que hicisteis... el canal no ha aconseguit trobar una fórmula que li fidelitzi l'audiència. Aquest nou format recorda el d'aquell programa, però el seu responsable és Frank Blanco, a qui s'ha vist en platós com els de Gran Hermano , Crónicas marcianas i Caiga quien caiga . Blanco va voler deixar clar durant la presentació de l'espai que, a diferència de S é lo que hicisteis... , ells no tenen un ànim destructiu. El matís és important, ja que un dels problemes d'aquell programa va ser que criticava sovint Telecinco a partir d'imatges de la cadena, fins que Mediaset va prohibir que es fessin servir trossos dels seus programes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una altra diferència, segons Blanco, és que volen guionitzar el mínim possible i jugar molt la carta del directe. La idea és anar construint el programa sobre la marxa, a partir d'imatges de tot tipus, però també de col·laboradors com Miki Nadal, que comentarà les jugades televisives i els mems (bromes virals) que corren per internet. O Sergi Mas, que mantindrà diverses seccions com Marca España i El supernotición . També hi col·laborarà Santi Villas, que se sumarà al planter de crítics televisius del programa.

La part de les xarxes socials anirà a càrrec de Quique Peinado, que se centrarà també en les petites coses que passen a la televisió i que sovint passen desapercebudes. De l'anàlisi de la publicitat se n'encarregarà César García, creatiu de Sra. Rushmore, una de les agències punteres espanyoles. Susana Guasch assumirà els continguts que tinguin a veure amb els esports.

stats