Mèdia 26/07/2016

Silvia Jato es refereix a València com a "poblet" a 'La mañana' de La 1

Elogia Gloria Gaynor per haver-hi anat en comptes de quedar-se a Madrid

Ara
1 min

BarcelonaValència és la tercera ciutat més poblada d'Espanya, amb prop de 800.000 habitants, però segons Silvia Jato és només "un poblet". La presentadora de 'La mañana' de La 1 –que ha agafat el relleu de Mariló Montero durant l'estiu– es va referir així a la capital del País Valencià aquest dilluns durant el programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jato parlava de la visita que la cantant nord-americana Gloria Gaynor ha fet a València, on va actuar dilluns a la nit. La intèrpret va aprofitar la seva estada a la ciutat per anar a l'escola Lluís Vives, on un grup d'alumnes li van cantar el seu tema més conegut, 'I will survive'.

En parlar d'aquest fet (a partir del minut 1:57:00 del vídeo), la presentadora –natural de Lugo, que té 98.000 habitants i ocupa el lloc 63 en el rànquing de ciutats més poblades de l'Estat– va elogiar Gaynor: "A mi m'encanta quan gent que ho ha aconseguit tot, amb un èxit esclatant, no fan com altres que et miren per sobre l'espatlla. Aquesta gent, que estaria tranquil·líssima a Madrid, visitant Madrid, se'n van a aquest poblet... A mi em sembla una cosa honorable, per treure's el barret", va dir Jato.

Curiosament, Silvia Jato és, des de fa un any, la parella d'Alberto Fabra, que va ser president de la Generalitat Valenciana entre el 2011 i el 2015.

stats