Mèdia 27/11/2018

Stephen King elogia 'La casa de papel'

"Us encantarà", ha dit a Twitter l'escriptor nord-americà

Ara
1 min
Els Emmy coronen 'La casa de papel' com a millor drama no produït als EUA

BarcelonaContinuen els elogis internacionals a la sèrie d'Antena 3 'La casa de papel'. Pocs dies després d'haver estat distingida com a millor drama produït fora dels Estats Units en la gala dels premis Emmy Internacionals, l'escriptor nord-americà Stephen King ha reconegut que és fan de la ficció.

"Si us agraden les històries d'atracaments, us encantarà. És la bomba", ha tuitejat King, que destaca que la sèrie es pot veure a Netflix en castellà i subtitulada o bé doblada a l'anglès, amb el títol traduït com a 'Money heist'.

El compte oficial de 'La casa de papel' ha agraït el missatge: "Ens sentim honorats", ha respost la sèrie, i ha demanat a King si creu que el personatge del Professor està "inspirat" en algun dels seus llibres. De moment, l'escriptor no ha contestat.

'La casa de papel' es va estrenar a Antena 3 el maig de l'any passat, i la primera temporada (que havia de ser l'única) es va emetre en dues parts, abans i després de l'estiu. Posteriorment, la ficció es va incorporar al catàleg de Netflix, on s'ha convertit en la sèrie en llengua no anglesa més vista en la història d'aquest servei. La plataforma, a més, ja en prepara nous capítols, que s'estrenaran l'any que ve.

stats