Mèdia 06/05/2021

Telecinco amplia el seu catàleg de talents musicals amb 'Top Star'

La mecànica del concurs preveu que els membres de jurat facin apostes econòmiques per cada concursant

A.P.
1 min
Els membres del jurat –Danna Paola, Risto Mejide i Isabel Pantoja– i el presentador, Jesús Vázquez

Nova incorporació a l'ecosistema de talent shows musicals. Telecinco estrena aquest divendres, competint amb La Voz Kids a Antena 3, Top Star. ¿Cuánto vale tu voz?, un nou format que vol renovar el gènere dels concursos musicals fent que els membres del jurat facin apostes econòmiques per cadascun dels participants. Els cantants que hi participin, entre els quals n'hi haurà d'anònims però també de coneguts, competeixen per endur-se els diners pels quals han sigut subhastats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Per primera vegada en la història d'aquest tipus de format posarem preu al talent. Els mentors, més enllà de valorar les actuacions, apostaran diners reals pels seus concursants preferits. Entre els tres, cada nit tindran 270.000 euros per apostar, dels quals el guanyador de cada programa se'n pot endur 3.000", explica Jesús Vázquez, que serà el mestre de cerimònies del nou programa. El paper de mentors, o membres del jurat, recau en Risto Mejide, que ja té un llarg bagatge en el món dels talent shows; la cantant Isabel Pantoja; i l'actriu i cantant mexicana Danna Paola, coneguda per haver sigut una de les protagonistes d'Élite.

Cada gala tindrà tres rondes eliminatòries i una ronda final en la qual es decidirà el guanyador de la nit. En cada ronda actuen tres artistes –nou en total–, que estaran agrupats per categories, com ara We are the champions (guanyadors d'altres talents), o Mamá quiero ser artista (fills de personatges famosos).

stats