Mèdia 20/04/2015

Telecinco rescata ‘La que se avecina’ i trasllada ‘La Voz’ als dimecres

A.c.r.
1 min
La que se avecina torna a Telecinco aquesta nit.

BarcelonaLa nova sèrie d’Antena 3 Vis a vis tenia previst enfrontar-se a La Voz, però finalment no serà així: en una maniobra sorpresa, Telecinco ha anunciat aquest cap de setmana l’estrena, avui a les 21.50, dels nous capítols de La que se avecina. La sitcom havia iniciat la vuitena temporada a l’octubre, però just abans de Nadal va quedar aturada, encara amb cinc episodis pendents de veure la llum, i fins ara no se n’havia sabut res més. Telecinco s’estava guardant una sèrie que li garanteix bons resultats d’audiència per a algun moment delicat de la temporada, i ha decidit recórrer-hi a deu dies per tancar l’abril amb l’objectiu de retallar les dues dècimes d’avantatge que, a hores d’ara, li porta Antena 3 en el global del mes.

La conseqüència d’aquest retorn és que La Voz, que fins ara s’emetia els dilluns, es traslladarà a la nit dels dimecres, i que la sèrie Aquí Paz y después Gloria, que ha ocupat aquesta franja sense èxit durant les últimes setmanes, quedarà aturada fins a nou avís.

El nou prime time dels dilluns s’acabarà de configurar durant les pròximes setmanes. Dilluns vinent, TV3 estrena la sèrie Cites per substituir El foraster, que s’acomiada aquesta nit amb un resum de la temporada, i quedarà pendent saber com omplirà La 1 el buit deixat per El Ministerio del Tiempo. Aquesta nit, la cadena pública emet la pel·lícula El patriota, però s’espera que aviat el cinema deixi pas a algun altre contingut. Un dels que semblen tenir més opcions és la setena temporada d’ Águila Roja.

stats