Mèdia 21/02/2021

Telecinco dobla l’aposta turca amb ‘Mi hogar, mi destino’

À.G.
2 min

BarcelonaMi hogar, mi destino és la nova sèrie que Telecinco ja promociona per al seu futur prime time. Es tracta d’una ficció procedent de Turquia que se sumarà a la comèdia Love is in the air. D’aquesta manera, el duel otomà entre el primer canal de Mediaset i Antena 3 s’intensifica, ja que la seva rival segueix tenint èxit gràcies aMujer i Mi hija (que es va convertir en la millor estrena de ficció del 2020, amb un 17,2% de share i 2.951.000 espectadors a Espanya).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’aposta de Telecinco per apuntar-se a la moda turca comporta canvis. L’estrena de la segona temporada d’El pueblo en obert -es pot veure a Amazon Prime- s’ha retardat. I una altra ficció espanyola, Caronte, veu com perd el lloc que tenia al primer canal i queda relegada a Cuatro, on les audiències de base són molt més baixes. “La maledicció turca ens està deixant sense espai. Una pena”, manifestava un ressentit Alberto Caballero, creador d’El pueblo i La que se avecina, en un tuit, aquesta setmana.

Debut en drama

En aquesta ocasió, Mi hogar, mi destino és la primera sèrie dramàtica de Demet Özdemir, després d’haver-se fet popular en la comèdia gràcies a títols com Pájaro soñador o Habitación 309. S’hi narra la història de Zeynep, una jove d’orígens humils que ha treballat de valent per tirar la seva família endavant servint en una casa de gent adinerada i que veu com la seva vida canvia sobtadament quan arriba en Mehdi, un home de caràcter difícil del qual s’enamora perdudament. A Turquia aquesta ficció ja va per la segona temporada.

La història de Mi hogar, mi destino està basada en un cas real, transformat en una novel·la que va ser èxit de vendes al seu país d’origen, obra de la psicòloga i escriptora Gülseren Budayicioglu.

stats