TELEVISIÓ
Mèdia 04/07/2013

Telecinco torna a reciclar les 'Matrimoniadas'

'Esposados' inclourà gags i monòlegs sobre la parella

Albert Castellví Roca
2 min

BarcelonaTelecinco no es dóna per vençuda, i menys de dos anys després del fracàs de Parejología 3x2 ja té a punt un nou programa basat en la mateixa idea: tres parelles, una de jove, una altra de mitjana edat i una última d'ancians, protagonitzen breus gags en un plató decorat com si fos una habitació de matrimoni i ironitzen sobre els problemes de la vida en parella. José Luis Moreno, que va crear el format fa més d'una dècada, produeix, a través de la seva empresa Alba Adriática, aquest nou espai, que portarà per títol Esposados i que s'estrenarà diumenge a les 23.30 h.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El plantejament bàsic del nou espai ja és ben conegut, però en aquesta ocasió s'hi introduiran alguns elements nous. Segons explica Telecinco en un comunicat, Esposados combinarà "diferents gèneres d'humor en un mateix format", ja que a banda dels esquetxos protagonitzats pels tres matrimonis incorporarà monòlegs que serviran per donar pas als gags.

La plantilla de monologuistes del programa estarà formada, entre d'altres, per Anabel Alonso, Cristina Medina, Santiago Segura i Carlos Chamarro, però Telecinco avança que altres personatges coneguts també hi participaran de manera puntual. En tots els casos, però, els temes de conversa giraran a l'entorn de les relacions de parella, la família i els fills. Pel que fa als actors, Pablo Puyol i Nazaret Aracil seran la parella acabada de casar, Pepa Charro i Andoni Aguirregomezcorta interpretaran el matrimoni que acumula 14 anys de convivència, i Charo Reina i Mariano Venancio seran els avis que, després de tota una vida junts, ja no se suporten.

Una altra de les novetats és que el nou format, que tindrà "un plantejament senzill i minimalista", s'enregistrarà amb públic al plató, de manera que també es podran mostrar les seves reaccions.

Un format amb mil cares

Abans d'arribar fins aquí, el format de les tres parelles mal avingudes ha fet un llarg periple i ha canviat de nom en diverses ocasions. L'origen es remunta al 2002, quan TVE va incorporar aquests esquetxos al programa Noche de fiesta . Un any més tard, les parelles van fer el salt als escenaris amb un muntatge teatral que es va representar fins al 2006 amb el títol de Matrimoniadas .

L'any següent el format va aterrar a Telecinco convertit en Escenas de matrimonio , però malgrat l'èxit inicial la segona temporada va perdre seguidors i va ser cancel·lada el 2009. La cadena, però, no va donar per morta la idea, i n'ha intentat recuperar l'esperit en diverses ocasions: el mateix any va estrenar sense gaire èxit unes Escenas de matrimonio 2 i el 2011 va arribar Parejología 3x2 , que només va aguantar tres setmanes. Tot i així, l'estiu passat va reaprofitar els capítols no emesos per fer Cuñados , que va passar sense pena ni glòria. Mentrestant, un altre canal del grup, Factoría de Ficción, segueix emetent encara les Escenas de matrimonio originals.

stats