Mèdia 23/05/2018

Telemadrid aparta a mitges un presentador d'informatius que va participar en un acte de Ciutadans

Santi Acosta deixa de conduir temporalment 'Buenos días Madrid', però seguirà dirigint-lo

Ara
1 min
Santi Acosta

BarcelonaLa direcció de Telemadrid ha apartat "temporalment" de la presentació de l'informatiu 'Buenos días Madrid' el periodista Santi Acosta, que diumenge va participar en l'acte de presentació d'España Ciudadana, la nova plataforma de Ciutadans. Acosta, però, manté el càrrec de director de l'espai.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fonts de la cadena citades per 'El Mundo' han explicat que "la direcció d'informatius no considera oportú que participés en un acte polític organitzat per Ciutadans i que no no ho comuniqués ni demanés permís per participar-hi". Acosta presentava el magazín d'actualitat des de l'inici de la temporada acompanyat de Marta Landín i Cristina Ortega, que des d'aquest dimarts s'han quedat soles conduint el programa.

A l'acte de presentació d'España Ciudadana, Acosta va pujar a l'escenari per recordar l'assassinat del regidor del PP Miguel Ángel Blanco, que ell va cobrir precisament per a Telemadrid. "Quan vaig veure tota aquella gent amb les mans blanques manifestant-se, jo em vaig enamorar del meu país. Em vaig enamorar dels espanyols", va dir Acosta.

El periodista va començar la seva carrera a la televisió pública madrilenya el 1991, i deu anys més tard va fer el salt als canals privats d'àmbit estatal. En aquesta etapa es va donar a conèixer com a presentador de 'Salsa rosa', un programa de crònica rosa que es va emetre a Telecinco entre el 2002 i el 2006. El 2010 va tornar a Telemadrid, on s'ha fet càrrec de diversos espais abans d'arribar, el setembre passat, al capdavant de 'Buenos días Madrid'.

stats