Televisió
Mèdia 04/03/2011

'Veterinaris' s'estrena com a líder del dia

El retorn a TV3 del programa d'animals aconsegueix una quota mitjana del 25% i 820.000 espectadors

Albert Castellví
1 min
Pol Izquierdo presentarà la nova temporada de 'Veterinaris'

BarcelonaEl retorn de Veterinaris a la graella de TV3 no podia ser millor. En la seva primera emissió després de set anys d'absència, l'espai sobre la relació entre les persones i els animals va aconseguir un share mitjà del 25%, amb 820.000 espectadors que van seguir el programa. D'aquesta manera, la docusèrie que dirigeix i presenta Pol Izquierdo es va convertir en l'espai més vist de tot el dia d'ahir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Veterinaris, a més, va superar l'audiència mitjana de l'espai que fins fa un mes havia ocupat la franja, el programa musical No me la puc treure del cap, que es va acomiadar amb un 20,5% de quota mitjana i que només en una de les emissions va aconseguir superar el 25% de share. L'audiència de Veterinaris també supera de les tres especials sobre el cinquè aniversari de Polònia emesos durant les tres darreres setmanes.

L'edició d'ahir de Polònia va aconseguir 723.000 seguidors de mitjana i una quota del 21,7%, fet que la deixa en la segona posició del dijous. Un cop més, TV3 va ser la cadena líder indiscutible de la jornada, amb una audiència mitjana del 16,4%.

stats