La quarta temporada de 'Skam España' se centrarà en la realitat d'una adolescent musulmana

La nova entrega s'estrenarà el 9 d'abril i estarà protagonitzada per l'Amira

La sèrie adolescent Skam España estrenarà la seva quarta temporada just un mes després de tancar la tercera entrega de la ficció. Segons ha avançat Movistar+, la sèrie, que explica el dia a dia d'un grup d'amigues i companyes d'institut, se centrarà en el personatge de l'Amira (Hajar Brown) i en explicar com és la realitat d'un noia jove musulmana practicant. 

El retrat de l'Amira anirà en paral·lel al relat dels últims mesos a l'institut d'ella i les seves amigues –la Cris (Irene Ferreiro), la Viri (Celia Monedero), l'Eva (Alba Planas) i la Nora (Nicole Wallace)–. Totes cinc hauran de reflexionar sobre el seu futur professional i personal. El primer clip de la quarta temporada estarà disponible a la web de la sèrie – skamespana.movistarplus.es/temporada/4/– a partir del 9 d'abril, mentre que el primer capítol s'estrenarà a Movistar+ el 12 d'abril. 

Skam España, adaptació d'una sèrie original noruega, ha tractat a través de les seves trames diverses qüestions socials. En la primera temporada, centrada en el personatge de l'Eva, es parlava del bullying; en la segona, protagonitzada per la Cris, es reflexionava sobre la bisexualitat; i en la tercera es mostrava la relació tòxica de la Nora amb el Miquel (Álex Villazán)  i els problemes econòmics de la Viri.