Mèdia 11/12/2020

El 'New Yorker' considera 'Veneno' com una de les millors sèries del 2020

La defineixen com a "anàrquicament exuberant" i "lleugerament surrealista"

Ara
1 min
'The New Yorker' nomena 'Veneno' com una de les millors sèries de 2020

BarcelonaVeneno s'ha convertit en tot un fenomen a Espanya, però, gràcies a una important tasca de promoció i a la qualitat de la ficció, ha arribat molt més enllà de les fronteres de l'Estat. La sèrie de Javier Calvo i Javier Ambrossi, que s'ha estrenat als Estats Units a través de HBO Max, acaba de ser distingida pel New Yorker com una de les millors del 2020.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La publicació en valora tant la narració com les actrius. El mitjà en parla com "una reconstrucció onírica de la vida de la Veneno", i explica que la icona està retratada "en l'apogeu de la seva fama per l'actriu Daniela Santiago, i també és plasmada més enllà del seu millor moment per Isabel Torres". En relació al que els ha agradat més, la publicació apunta que "la narració és anàrquicament exuberant, i només lleugerament surrealista".

La sèrie, tal com recorden des d'Atresmedia, ha rebut de la mateixa manera molt bones crítiques d'altres mitjans dels EUA. Los Angeles Times, per exemple, l'ha qualificat com "l'últim èxit mundial de la televisió", i Variety ha aplaudit la ficció per haver escollit actrius trans per retratar la vida de Cristina Ortiz, la dona transgènere que inspira la ficció. La revista Time, per la seva banda, ressalta que el projecte ha aconseguit "despertar un nou interès" en el llegat de la Veneno i que l'acceptació de la sèrie ha estat "aclaparadora".

stats