Mèdia 09/10/2019

Toni Clapés anuncia que deixa uns mesos la ràdio per problemes de salut

El locutor de RAC1 portava uns dies sense conduir el seu programa

à.g.
1 min
Toni Clapés presenta el 'Versió' des de fa setze temporades.

BarcelonaSotragada a la ràdio en català. Toni Clapés, el referent indiscutible de les tardes des de fa més de dues dècades, ha anunciat que problemes de salut l'obliguen a deixar la feina temporalment. Ho ha anunciat el mateix locutor, que feia ja uns dies que no presentava el Versió RAC1, en un tuit en què deia: "Amics, després d'un seguit de proves amb els excel·lents professionals de l'Hospital Clínic, la meva prioritat ara és la salut. Espero poder tornar a ser amb vosaltres després d'uns mesos de tractament. Gràcies pels vostres missatges d'estima i suport. Jo també us trobo a faltar".

Nascut a Barcelona el 1967, el nom de Toni Clapés està lligat indestriablement a les tardes radiofòniques en català. Després de formar part del programa El Terrat a la SER, va fitxar per Catalunya Ràdio, on va assumir amb èxit la franja de tarda. El seu Versió original va durar al canal públic fins al 2005, quan va fer el salt a RAC1 amb el nom actual i on s'ha mantingut com a líder sense discussió. En l'últim Estudi General de Mitjans, el programa va marcar 246.000 seguidors.

Entre els companys de professió i altres personalitats que han volgut donar suport al comunicador a Twitter hi ha Roger de Gràcia –la seva competència directa a Catalunya Ràdio–, Manu Guix, Aleix Parisé, Eloi Vila i Albert Guinovart.

stats