Mèdia 09/09/2015

Tots els especials de l'ARA per la Diada i el 27-S

Responem al moment d'intensitat informativa per la coincidència de l'Onze de Setembre amb l'arrencada de la campanya. Suplements, quadernet electoral, jocs, programa especial amb Antoni Bassas i debat electoral

Ara
3 min
Especial Bassas Diada

BarcelonaAquest 2015, a part de la festa institucional i una nova gran manifestació a Barcelona, l'11 de setembre és el primer dia de la campanya electoral per a les decisives eleccions del diumenge 27 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

És per això que, a l'ARA, hem preparat continguts especials que ens permetin recollir la densitat informativa d'aquests dies i traslladar-vos-la de manera diversa i útil.

Són aquests:

Des de dilluns, l'ARA ja publica el quadern ‘Eleccions 27-S’, que inclou articles de Toni Soler, els qüestionaris de Queco Novell als candidats, les lectures preferides dels candidats a través del ‘Digue'm què t'agrada’ de Jordi Nopca, la història dels processos independentistes, amb l'historiador Joan Esculies, l'anàlisi preelectoral del col·lectiu El Pati Descobert, les cartes creuades entre Miquel Puig i Xavier Fina, representant els punts de vista del ‘sí-sí’ i del ‘sí-no’, a més d'entrevistes i tota la informació de la campanya.

Dijous, 10 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, emetrem en directe, a través de l'Ara.cat, un programa especial Diada des del Born Centre Cultural de Barcelona, presentat per Antoni Bassas. Serà un acte obert a subscriptors i públic, però les entrades ja estan exhaurides.

El dia 11 l'ARA serà especial. Hi haurà el quadernet de campanya, un dossier que repassarà les altres diades i el trajecte polític de les relacions entre Catalunya i Espanya als darrers quatre anys.

Hi haurà també un suplement especial amb 30 històries de la Catalunya que empeny, 30 històries de gent que té bones idees i les fa realitat. Ells representen la cara emprenedora d'un país que mira al futur amb esperança.

El dia 12 trobareu més de 25 pàgines amb la crònica de la Diada, tant els actes del matí com la Via Lliure de la tarda, amb un gran desplegament d'imatges, cròniques i anàlisis, i la repercussió a Espanya i a la resta del món. Com cada any, podreu enviar les vostres fotografies de la Diada i la Via Lliure a l'Ara.cat, i penjar-les directament a la web.

Diumenge, 13 de setembre, el diari tindrà un dossier amb l'anàlisi de les repercussions de la Diada. L''Ara Diumenge' serà una crònica fotogràfica de la Diada amb 24 pàgines. El 'Rar' estarà dedicat a Pompeu Fabra perquè aquest any la Universitat Pompeu Fabra celebra el seu 25è aniversari.

També ja hem activat l'Especial Eleccions 27-S de l'Ara.cat, des d'on es podrà seguir l'escrutini de les eleccions al Parlament, amb un munt de novetats per millorar la visualització de les dades. Aquest especial anirà creixent els propers dies amb una eina interactiva per veure totes les llistes, les enquestes electorals que es vagin publicant i l'historial de resultats.

Com cada any, l'Ara.cat prepara un interactiu especial per a la Diada. Aquest any, en forma de joc de preguntes i respostes sobre la història de Catalunya. Hi podreu jugar a partir d'aquest dijous a la nit. Ja el tenim a punt.

Finalment, dilluns que ve, 14 de setembre, hi haurà el primer debat dels candidats a les eleccions del 27-S a la Cambra de Comerç amb l'ARA, per debatre un model econòmic per a Catalunya. Els subscriptors podran apuntar-se per assistir al debat i tindran la possibilitat de poder fer preguntes als candidats. La cita és a un quart de nou del matí la Llotja de Mar de Barcelona. Podeu inscriure-us a l’Espai del Subscriptor.

stats