Mèdia 20/09/2013

Trias diu que ell hauria autoritzat el rodatge de la sèrie 'Isabel' al Saló del Tinell

El Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona va denegar el permís per falta de rigor històric de la sèrie de TVE

Ara
1 min

BarcelonaHa estat només una frase –per falta de temps per desenvolupar-la– però deixa fora de joc el director el Museu d'Història de Barcelona, Joan Roca: l'alcalde, Xavier Trias, hauria autoritzat el rodatge d'algunes seqüències de la sèrie 'Isabel' al Saló del Tinell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ho ha dit al final de l'entrevista que Mònica Terribas li ha fet aquest divendres a 'El matí a Catalunya Ràdio'. No hi havia temps per a matisos perquè estava a punt d'entrar la connexió telefònica amb Ferran Adrià, pregoner de la Mercè d'aquest any. Terribas li ha dit: "Respongui amb un sí o un no: s'han equivocat denegat el permís per al rodatge de la sèrie 'Isabel'?". Trias ha vacil·lat un instant, i no ha respost amb un sí o un no, sinó que ha dit: "Si jo hagués estat el director del Museu d'Història, ho hauria autoritzat". Res més, perquè immediatament ha entrat la trucada amb Ferran Adrià i la conversa ha derivat cap a la festa major i el pregó que el xef farà aquest vespre.

El comentari afegeix llenya al foc d'una polèmica que no para de créixer, perquè l'Ajuntament de Madrid està intentant utilitzar-la i fins i tot ha llançat una campanya per atreure rodatges "en llibertat" a la capital d'Espanya.

El Museu d'Història de Barcelona va denegar el permís de rodatge al·legant la falta de rigor històric de la sèrie de TVE que explica la vida de la reina Isabel de Castella −coneguda com la Catòlica.

stats