Gent
Mèdia 17/03/2014

Troben morta a casa seva L'Wren Scott, nòvia de Mick Jagger

El 'New York Post' assegura que la dissenyadora s'ha suïcidat al seu pis de Manhattan

Ara
1 min

BarcelonaEl cos sense vida de L'Wren Scott, nòvia de Mick Jagger, ha sigut trobat aquest matí al pis que la dissenyadora tenia a Manhattan. Parella des de l'any 2001 del cantant dels Rolling Stones, Scott també havia estat model. El cadàver el va trobar, segons el 'New York Post', la treballadora de la llar que acudia al seu pis a fer-hi la neteja. Scott tenia 47 anys, 23 menys que Jagger. El rotatiu assegura que es tracta d'un suïcidi.

Poc abans de morir, el compte de Twitter de la dissenyadora emetia un missatge que enllaçava a la seva pàgina de Facebook. Hi havia penjada una fotografia que trobava inspiradora. Però els mitjans especulen que pot haver estat un tuit emès pel seu equip de comunicació, abans d'haver rebut l'avís de l'aparent suïcidi.

Tot i la seva relació amb un dels músics més famosos del rock, Scott sempre va rebutjar que la consideressin només la seva parella: "Sóc una dissenyadora de moda, no vull que em defineixin com la nòvia de ningú. Sempre et preguntes si la gent prestarà atenció a la feina que fas", explicava en una entrevista. Com a dissenyadora, els seus models van tenir clientes il·lustres, com Michelle Obama, Nicole Kidman o Madonna.

Un portaveu de Jagger ha assegurat que el cantant, que es troba a Austràlia, està "totalment en xoc i devastat".

stats