Mèdia 20/02/2022

Troben morta l'actriu Lindsey Pearlman, de 43 anys

La seva família havia denunciat la seva desaparició

ARA
1 min
Lindsey Pearlman

L'actriu Lindsey Pearlman, vista en sèries com Empire o Selena, ha estat trobada morta en un parc natural de Hollywood, segons ha confirmat la policia de Los Angeles. La cadena NBC ha detallat que el cos de l'actriu ha estat localitzat dins d'un cotxe situat a prop dels camins de senderisme de la zona. La causa de la mort serà determinada per un forense.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La família de Pearlman havia denunciat la seva desaparició i diumenge la policia de Los Angeles demanava ajuda a la ciutadania per trobar-la. "Pearlman no ha tornat a casa ni se n'ha sabut res des de llavors", explicava la policia en un comunicat diumenge.

La seva cosina, Savannah Pearlman, ha sigut l'encarregada de comunicar la mort de l'actriu a través de les xarxes socials. "És amb gran tristesa que haig de comunicar que han trobat la Lindsey, i ha sigut massa tard", ha dit a Twitter. També el marit de Pearlman, l'actor i director Vance Smith, ha compartit la seva tristesa per la mort de la seva parella. "La policia ha trobat la Lindsey. Ha marxat. Estic destrossat", explica.

Pearlman feia deu anys que treballava en la indústria audiovisual, després d'anys actuant als escenaris de Chicago. L'actriu va decidir traslladar-se a Los Angeles després d'aconseguir un paper estable a la sèrie Chicago justice.

stats