Publicitat
Mèdia TV 13/02/2023

Ben Affleck, Jennifer Lopez i ‘Breaking bad’, protagonistes dels anuncis de la Super Bowl 2023

Enguany trenta segons de publicitat tenien un cost d'entre sis i set milions de dòlars

2 min
Ben Affleck a l'anunci de Dunkin donuts

BarcelonaLa retransmissió de la Super Bowl és el gran aparador comercial de l'any, i per això s'ha convertit en tradició que els anuncis que s'emeten durant la competició esportiva comptin amb grans estrelles que permetin rendibilitzar l'alt cost que té aconseguir espai publicitari. Aquest any trenta segons de publicitat es cobraven a sis o set milions de dòlars, segons ha detallat Mark Evans, vicepresident comercial de Fox Sports, cadena que oferia el partit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre les cares conegudes que han protagonitzat els anuncis d'aquest any hi ha el matrimoni format per Ben Affleck i Jennifer Lopez i els actors Bryan Cranston i Aaron Paul, que han tornat a interpretar els personatges de Walter White i Jesse Pinkman, de Breaking bad. Els primers han estat els escollits per anunciar Dunkin' donuts. Amb format de càmera oculta, Ben Affleck apareix treballant en un dels establiments de la marca de dònuts, atenent els clients que passen a buscar les seves comandes en cotxe. Molts d'ells el reconeixen i altres no, però qui no té cap mena de dubte sobre la seva identitat és la seva dona, Jennifer Lopez, que apareix al final de l'anunci de 30 segons. "Però que hi fas aquí? ¿Això és el que fas quan dius que treballaràs tot el dia?", li pregunta la cantant amb to de sorpresa quan es troba el seu marit atenent encàrrecs a la finestreta del drive-thru del local.

Per la seva banda, Cranston i Paul s'han unit a Vince Gilligan, creador de la sèrie, per fer un anunci per a PopCorners, una coneguda marca de menjar per picar. A la peça, el professor de química reconvertit en narcotraficant es retroba amb el seu exalumne i aprenent Jesse i li mostra la seva nova creació: un snack addictiu i que no és fregit. Quan el Jesse no pot deixar de menjar-ne, el Walter el renya: "Nosaltres no ens mengem el nostre material". Cranston i Paul han assegurat que aquest anunci és l'últim cop que interpreten els dos personatges de fama mundial.

La nostàlgia també ha estat present en l'anunci de T-Mobile, en el qual apareix John Travolta cantant una versió de Summer nights de Grease per lloar les excel·lències del servei d'internet de la telefònica. No ho fa sol, ja que l'acompanyen Zach Braff i Donald Faison, protagonistes de la comèdia Scrubs.

Un altre viatge al passat ha sigut el que ha fet l'actriu Alicia Silverstone, que s'ha tornat a convertir en la Cher Horowitz de la icònica pel·lícula adolescent dels 90 Fuera de onda. Amb 46 anys, ha aparegut vestida amb el mateix conjunt de jaqueta i faldilla de quadres del seu personatge i parlant com una adolescent pija per promocionar Rakuten.

stats