Estrena

'Influencers' perduts al desert d'Atacama, el nou 'reality' de 3Cat

La plataforma de TV3 estrena un nou concurs d'aventures que té lloc a Xile

A. P.
1 min
La humorista Charlie Pee és una de les concursants

El 3Cat segueix experimentant amb els formats televisius. La plataforma de TV3 estrena aquest dijous Truca quan arribis. Atacama, un reality show d'aventures protagonitzat per tres parelles de creadors de continguts digitals i produït per El Terrat. Els sis influencers, que competiran per parelles, hauran de superar diversos reptes al desert d'Atacama, a Xile, un indret que no els posarà les coses fàcils. L'encarregat de guiar-los en aquest escenari tan àrid és el comunicador Jordi Cruz, molt popular gràcies als anys que va passar al capdavant del programa de manualitats Art Attack. A més de poder veure's pel 3Cat, el programa també estarà disponible a través d'Eva, la finestra digital de la corporació per al públic jove.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els concursants d'aquesta primera edició del programa són la còmica Charlie Pee, la influencer Mariona Pujol, el tiktoker Guillem Viladoms, la reportera Sonia Suamor, el youtuber Sergio Jurado i l'esportista Koko DC. Cada dijous la plataforma penjarà dos nous capítols del viatge dels concursants per Atacama.

El primer repte al qual s'enfrontaran els concursants és el mal d'altura, ja que el concurs comença a San Pedro d'Atacama, a 2.450 metres sobre el nivell del mar. Durant el temps que duri el reality hauran de superar altres proves com córrer contra rellotge els camins de la Quebrada del Diablo, posar a prova els seus dots interpretatius enmig del desert o entendre’s amb un ramat de llames.

Els concursants reben punts per cada prova superada i l'objectiu és anar-ne sumant fins a convertir-se en guanyadors i endur-se un premi de 6.000 euros. El programa incentiva el treball en equip però també deixa la porta oberta al fet que els concursants aconsegueixen els seus objectius buscant els buits legals de les normes del concurs.

stats