Mèdia TV 15/07/2022

Com seran els concerts d''Eufòria'?

Els concursants ofereixen dos xous aquest cap de setmana, un dissabte i un altre diumenge

3 min
La Mariona Escoda, envoltada dels 15 concursants d'Eufòria

BarcelonaSeguint l'estela d'Operación triunfo, Eufòria, el talent show de TV3, tanca aquest cap de setmana la seva primera exitosa edició amb dos concerts al Palau Sant Jordi. El primer xou, el de dissabte, té totes les entrades venudes i arrencarà a les 21.00 h. El de diumenge, per al qual encara queden entrades de pista, serà d'horari infantil i començarà a les 17.30 h. Durant dues hores, els eufòrics cantaran alguns dels temes més icònics del programa, com ara Aviam què passa, Ho tenim tot i I drove all night.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els dos concerts són la gran traca final d'un programa que, amb un share del 20% de mitjana, ha donat grans alegries a TV3. La producció d'Eufòria i la televisió asseguren que s'han bolcat en els dos esdeveniments per oferir un gran espectacle als seguidors de la Mariona, el Triquell, la Núria i companyia. El concert de dissabte serà enregistrat per poder-lo emetre properament: la gravació, que serà en 4K, comptarà amb dues unitats mòbils, 17 càmeres i més 100 canals d'àudio. Com ja es va fer amb algunes actuacions del programa, el concert també s’enregistrarà amb un sistema de càmeres 360 estereoscòpic. D’aquesta manera, un cop processades les imatges, els espectadors tindran l’experiència de viure les actuacions com si fossin sobre l’escenari.

Un documental en marxa

Com va passar amb la primera edició d'Operación triunfo, Eufòria també tindrà el seu documental. El treball, que ja està en fase de producció, mostrarà com s'han preparat els concerts i com han treballat els concursants. També hi haurà espai per descobrir com seran les vides dels eufòrics un cop acabat el programa i iniciades les seves carreres professionals en solitari.

Els joves i els nens són dos dels públics principals d'Eufòria, i per això la cobertura dels dos concerts tindrà un important component digital. Dissabte, a partir de les 20.30 h, la web i l'aplicació de TV3, així com els perfils de YouTube i Instagram, connectaran en directe amb el Palau Sant Jordi per mostrar la prèvia del concert. Long Li Xue, Xènia Casada i un equip de reporteres entrevistaran els vips que passaran per la catifa vermella muntada per a l'ocasió, parlaran amb el públic i mostraran què es cou entre bastidors.

Dissabte, de 18 h a 20 h, hi haurà habilitada una zona per a fans situada a les balconades de l'Estadi Olímpic. A aquest espai només hi podran accedir les 500 persones que han guanyat el concurs Trivial sobre 'Eufòria' (hi van participar 100.000 fans). Aquests privilegiats es posaran en la pell dels concursants i podran reviure algunes de les seves experiències, com ara els càstings i la tria de vestuari. És des d'aquest mateix espai des d'on es farà un programa especial per a Catalunya Ràdio a partir de les 18 h, presentat per Elisenda Carod, que també retransmetrà el concert.

Informació pràctica:

  • L'obertura de portes es farà dues hores abans de cada concert.
  • Els concerts han estat considerats "concerts de joventut" i, per tant, estarà prohibida la venda de begudes alcohòliques a tot el recinte.
  • Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta i hauran de presentar un QR que es pot obtenir a https://palausantjordi.barcelona/informacio/acces-de-menors.
  • Hi haurà servei de bus llançadora des de la plaça Espanya. El bitllet costa 3 euros i s'ha de comprar anticipadament de manera online, tant dissabte com diumenge.
  • El concert serà enregistrat i s'emetrà per TV3. En accedir al recinte, els assistents donen el seu consentiment a ser gravats.
stats