Televisió

TV3 estrenarà un 'late show' presentat per Joel Díaz a la tardor

El nou espai es dirà 'Zona franca' i serà diari

1 min
Joel Díaz

BarcelonaTV3 tornarà a tenir un late show a partir de la tardor. La televisió pública ha anunciat que una de les novetats de la pròxima temporada serà Zona franca, un espai nocturn diari presentat per Joel Díaz, actualment col·laborador de l'APM i de L'última hora i El suplement, de Catalunya Ràdio. Segons ha detallat TV3, el nou format tindrà els elements clàssics d'un late show, com ara monòleg, entrevista i banda de música, i es caracteritzarà per un to irreverent. Zona franca serà "un espai lliure on es diuen les coses pel seu nom, amb sinceritat, i on la moneda de curs legal és l'humor irreverent i canalla".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un dels objectius de Zona franca és donar espai als humoristes del país i servir com a viver dels nous còmics dels pròxims anys.

El format del late show portava temps desaparegut de la graella de TV3. Les últimes incursions en aquest tipus de programa es remunten al 2019, quan Òscar Dalmau i Òscar Andreu van presentar La nit dels Òscars, que només va tenir una temporada. Posteriorment es va fer un altre intent de late show, molt més modest, amb Jugada mestra, un programa que va néixer com una aposta transmèdia de TV3. L'espai estava presentat per Carles Sánchez Verdú i Charlie Pee.

stats