ELRADAR
Mèdia 02/09/2013

TV3, líder d'audiència a l'agost per catorzè mes consecutiu

à.g.m.
2 min
TV3, líder d'audiència a l'agost per catorzè mes consecutiu

BarcelonaNou mínim històric de La 1

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 reté el lideratge d'audiències a l'agost i enfila el seu catorzè mes consecutiu com a televisió més vista a Catalunya. El 12% aconseguit de quota de pantalla li permet superar amb gairebé dos punts de marge el 10,1% obtingut per Antena 3. La segueixen Telecinco, amb un 9,5%; La 1, amb un 6,3% (la pitjor dada històrica de la pública espanyola); Cuatro, amb un 5,9%; La Sexta, amb un 5%, i 8TV, amb un 2,4% (una dada molt per sota de la seva mitjana anual, que reflecteix l'absència del programa 8 al dia , de Josep Cuní).

El lideratge de TV3 queda reforçat per dos indicadors més: ha estat la cadena més vista durant 21 dels 31 dies de l'agost i és el canal que més programes col·loca en el rànquing d'emissions més vistes, amb les 12 primeres, i un total de 24 en el top 40 . En aquest rànquing, Antena 3 també queda en segona posició, amb 11 inclusions, mentre que Telecinco ja queda més lluny, amb 5 entrades, i La 1 en col·loca només 3.

Bona dada també per al Super3/33, que, amb un 1,9%, fa el seu rècord des que els dos canals es van fusionar. Esport3 ha arribat a un 1,3%, que és la seva millor dada per a un agost. El 3/24 ha marcat un 1,2%, en la línia de les seves dades habituals.

Antena 3, líder a Espanya

L'agost li ha permès a Antena 3 ser la televisió més vista en el conjunt de l'Estat, amb un 12,6% de share . Però Telecinco la segueix de ben a prop i s'ha quedat en un 12,2%. La 1, en canvi, ha registrat un mes molt dolent, amb un 9,3% de quota de pantalla. Aquest lideratge ha estat impulsat pel futbol (el trofeu Bernabéu va arribar al 27%), les competicions de Fórmula 1 i també per sèries com Vikingos i Arrow .

stats