Audiències
Mèdia 01/05/2015

TV3 creix mínimament a l'abril i eixampla fins a les 7 dècimes l'avantatge sobre Telecinco

La televisió pública ha tancat el mes amb un 12,4%, la segona dada més baixa de la temporada

Ara
2 min
El Barça-PSG ja és el més vist de la temporada / EFE

BarcelonaTV3 ha estat el canal més vist a l'abril a Catalunya, però continua sense poder desempallegar-se de Telecinco, que des que va començar l'any es manté a menys d'un punt de la pública catalana. En aquesta ocasió, la distància entre tots dos canals ha estat de set dècimes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El canal públic ha tancat l'abril amb un 12,4%, una xifra que millora en una dècima el resultat del març però que és el segon més baix de tota la temporada. Telecinco, en canvi, ha baixat del 12,1% a l'11,7%, el pitjor resultat d'aquest 2015. De fet, el canal de Mediaset ha vist com la distància respecte a Antena 3 també s'encongia, malgrat que aquesta cadena també ha anat a la baixa durant l'últim mes. El canal d'Atresmedia havia fet un 11,4% al març –set dècimes menys que Telecinco– i ara ha obtingut amb un 11,3%, però s'ha situat a 0,3 punts de la seva rival.

Mentrestant, La 1 continua sense entrar a la lliga de les grans cadenes. El 7,6% de l'abril millora en una dècima el resultat del març, però la deixa encara a gairebé quatre punts del podi i, en canvi, a molt poca distància dels segons canals dels grups privats, per bé que tots dos han anat a la baixa. Així, Cuatro ha passat del 7,3% al 6,9%, i La Sexta ha caigut del 6,8% al 6,6%.

Pel que fa a 8TV, ha perdut una dècima i s'ha quedat amb un 3,3%, un resultat que iguala els mínims de la temporada de desembre i gener. Pel que fa als canals temàtics de Televisió de Catalunya, l'Esport3 puja una dècima i se situa en l'1,4%, però els altres dos han anat a la baixa: el Super3/33 ha caigut de l'1,6% a l'1,5%, i el 3/24 ha passat de l'1,5% a l'1,2%.

stats