Audiències
Mèdia 01/10/2014

TV3 recupera el lideratge al setembre després d'un estiu negre

8TV obté el millor registre mensual de la seva història

Ara
1 min
‘El foraster’ lidera l’audiència de diumenge

BarcelonaTV3 va ser el canal més vist a Catalunya durant el mes de setembre, amb un 13,3% de quota de pantalla. Aquesta xifra és el segon registre mensual més alt de l'any –només superat pel 13,6% del maig– i li permet recuperar la primera posició després de tres mesos i, sobretot, després d'haver marcat a l'agost la pitjor dada de tota la seva història. En relació amb el mes passat, TV3 ha guanyat 3,1 punts.

Antena 3, que havia liderat a l'agost, ha perdut 9 dècimes i ha baixat fins a l'11,8%, però tot i així ha pogut mantenir el segon lloc, amb una dècima d'avantatge sobre Telecinco, que ha remuntat 0,6 punts amb l'inici de la temporada. La 1, per la seva banda, continua sense aturar la seva caiguda, i amb un 6,9% –segona pitjor dada de l'any, per sobre del 6,6% del març, i mig punt menys que a l'agost– es veu abocada a competir per la quarta plaça amb La Sexta i Cuatro. El segon canal d'Atresmedia ha millorat mig punt en relació amb el mes passat, fins al 6,3%, i ha superat el de Mediaset, que baixa del 6,5% al 6,2%.

Pel que fa a 8TV, ocupa el setè lloc del rànquing amb un 4,2% de quota, el millor registre de la seva història. I entre els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el 3/24 ha aconseguit el rècord de l'any, amb un 1,6%, el Super3/33 baixa una dècima, fins a l'1,2%, i l'Esport3 es manté en l'1,2%.

stats