Mèdia 06/01/2015

TVE emet actuacions infantils a altes hores de la matinada a la gala 'Reyes y estrellas' i Twitter s'encén

El programa especial de la nit de Reis va acabar passades les dues de la matinada, i fins al final hi van sortir nens a cantar i ballar. Les actuacions infantils van començar a les 23.15, després d'un espectacle humorístic de Los Morancos

Ara
1 min
La gala 'Reyes y estrellas', que va emetre la Nit de Reis TVE a La 1 / RTVE

BarcelonaTVE va tornar a ser el blanc de totes les crítiques de Twitter durant la nit de Reis. La cadena pública no va tenir en compte en la seva gala 'Reyes y estrellas', que volia ser un espai televisiu de tipus familiar, que els nens ja dormen a aquelles hores. Sobretot, si és la nit de Reis. D'aquesta manera, a la cadena pública espanyola diversos nens i nenes van aparèixer actuant a la gala en hores en què el públic infantil en principi ja era al llit, i justament més aviat que mai per no coincidir amb els Reis, Melcior, Gaspar i Baltasar, entrant a deixar els regals a casa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta gala, que va comptar amb l'actuació de Kiko Rivera, entre altres artistes, va despertar pels seus horaris moltes crítiques a Twitter a través del 'hashtag' #reyesyestrellas. Produïda per José Luis Moreno i presentada per Carlos Lozano –que tornava a la cadena després de 10 anys, l'últim programa que va conduir-hi va ser 'Operación Triunfo'–, a la gala les actuacions infantils van començar després d'un espectacle humorístic de Los Morancos que va durar fins a les 23.15. La gala també va rebre altres crítiques en aquesta xarxa social. Principalment, crítiques enfocades al fet que Rivera fos un dels plats forts de la nit i també que tot l'elenc de presentadors i artistes formessin part de les cares de TVE dels anys 90.

stats