Televisió
Mèdia 14/11/2014

TVE cancel·la el programa de Toñi Moreno

L'exdirector de 'T con T' ha anunciat a través de Twitter que l'espai s'acomiadarà el 28 de novembre

Ara
1 min
TOÑI MORENO EMPITJORA
 01. El nou T con T de Toñi Moreno ha perdut gairebé 400.000 espectadors respecte al programa que la mateixa presentadora conduïa la temporada passada, Entre todos. 02. España directo també ha empitjorat els seus resultats des que Roberto Leal s’hi va posar al capdavant, a principis d’aquesta temporada.

Barcelona'T con T' només haurà aguantat dos mesos i mig a la graella de La 1. Televisió Espanyola ha decidit prescindir del programa que presenta cada tarda Toñi Moreno, que obtenia uns resultats d'audiència molt discrets i que a principis d'aquest mes ja havia patit una reducció substancial de la seva durada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'anunci de la cancel·lació del programa, que s'emetrà per última vegada el dia 28, l'ha fet Josep Ramon Lluch, exdirector de l'espai, a través de Twitter:

Lluch ha agraït "l'esforç" i la "il·lusió" de l'equip del programa, i ha afegit que tirar davant 'T con T' era "un repte, com un Himàlaia televisiu", i que el projecte ha estat "apassionant" tot i admetre que no han aconseguit "l'èxit".

Estrenat el 15 de setembre, 'T con T' ha tingut una mitjana de 507.000 espectadors i un 4,8% de quota de pantalla al conjunt d'Espanya. L'espai havia substituït a la graella el polèmic 'Entre todos', que la mateixa Toñi Moreno va presentar la temporada passada, però no ha aconseguit el suport de l'audiència. TVE va intentar salvar-lo –i fer remuntar els registres de la franja de tarda– situant a la sobretaula una oferta de telefilms i endarrerint-ne l'inici fins prop de les 18.00, però l'estratègia no ha funcionat.

De moment, la cadena no ha revelat com té previst omplir aquesta franja a partir de l'1 de desembre, ni tampoc si buscarà una nova ubicació per a la presentadora.

stats