EL RADAR
Mèdia 15/11/2014

TVE cancel·la ‘T con T’, el programa de Toñi Moreno

A.c.r.
2 min

BarcelonaT con T només haurà aguantat dos mesos i mig a la graella de La 1. Televisió Espanyola ha decidit prescindir del programa que presenta cada tarda Toñi Moreno, que obtenia uns resultats d’audiència molt discrets i que a principis d’aquest mes ja havia patit una reducció substancial de la durada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’anunci de la cancel·lació del programa, que s’emetrà per última vegada el dia 28, el va fer ahir Josep Ramon Lluch, exdirector de l’espai, a través de Twitter: “Em diuen que el programa T con T, del qual vaig ser director fins dilluns passat, acabarà d’estar en antena el dia 28”, va piular Lluch, que va agrair “l’esforç” i la “il·lusió” de l’equip del programa, i va afegir que tirar davant T con T era “un repte, com un Himàlaia televisiu”, i que el projecte ha sigut “apassionant”. “No hem aconseguit l’èxit”, admetia.

Estrenat el 15 de setembre, T con T ha tingut des de llavors una mitjana de 507.000 espectadors i un 4,8% de quota de pantalla al conjunt d’Espanya, unes xifres que el situaven entre el quart i el cinquè lloc cada tarda. L’espai havia substituït a la graella el polèmic Entre todos, que la mateixa Toñi Moreno va presentar la temporada passada, però no ha aconseguit el suport de l’audiència. De fet, els resultats són fins i tot més baixos que els de fa un any. TVE va intentar salvar-lo situant a la sobretaula, des del 3 de novembre, una oferta de telefilms i endarrerint-ne l’hora d’inici fins prop de les 18.00, però després de 15 dies ha quedat clar que l’estratègia no ha funcionat.

De moment, la cadena no ha revelat si buscarà una nova ubicació per a la presentadora ni tampoc com té previst omplir aquesta franja a partir de l’1 de desembre. El més probable és que, com a mínim de forma temporal, es recorri a la ficció.

stats