Mèdia 09/01/2015

El director de TVE respon a les crítiques per la durada de 'Reyes y estrellas' i assegurant que "no era una gala per a nens"

José Ramón Díez qualifica el programa de "fet puntual" i alhora mostra el compromís perquè no torni a passar

Ara
2 min
La gala 'Reyes y estrellas', que va emetre La 1 la Nit de Reis / RTVE

BarcelonaDesprés de l'allau de crítiques que Televisió Espanyola va rebre per la durada de l'emissió de l'especial 'Reyes y estrellas', que es va perllongar més enllà de les dues de la matinada, el director de la cadena, José Ramón Díez, ha respost assegurant que el programa "no era una gala per a nens". La nit de Reis, Twitter es va omplir de comentaris sobre aquest espai ja que hi van aparèixer diversos menors actuant en hores en què el públic infantil, en principi, ja era al llit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En declaracions al portal Bluper, Díez ha explicat que l'especial era "per a tots els públics però que interessava els nens" i defensa el fet que en aquestes dates, totes les cadenes "varien la seva programació i aquesta gala era un fet puntual". Díez també ha fet públic el compromís que, a partir d'ara, TVE anirà "més en compte perquè no torni a passar". També ha recordat que La 1 és "la cadena que més treballa per acabar més aviat el seu 'prime time'".

Produïda per José Luis Moreno, 'Reyes y estrellas' també va rebre altres crítiques a les xarxes socials, sobretot, pel que fa a la qualitat de la gala. En aquest sentit, el directiu de TVE ha assegurat a Bluper que "seguiran treballant" per tal de millorar. Díez també ha justificat que Kiko Rivera fos un dels plats forts de la nit i que l'elenc de presentadors i artistes formessin part de les cares habituals de la cadena dels anys noranta, pel fet que, en aquestes dates, "les cares dels presentadors de TVE estan sobreexplotates", motiu pel qual es van decantar pels artistes que finalment van aparèixer en antena.

stats