Mèdia 02/05/2018

Ustrell entrevistarà Manuel Valls, Alex Salmond i José Mujica en tres especials de TV3 al juny

Es titularan 'Quatre gats' i també tindran una versió radiofònica que s'emetrà a 'El suplement'

Ara
2 min
Ricard Ustrell, durant l'entrevista amb Manuel Valls

BarcelonaEl retorn de Ricard Ustrell al 'prime time' de TV3 va agafant forma. Tal com va explicar l'ARA al març, el presentador d''El suplement' de Catalunya Ràdio prepara una sèrie d'entrevistes a personatges internacionals que s'emetran tant dins del seu espai radiofònic com en format televisiu. Finalment, el programa tindrà tres entregues: a l'ex primer ministre escocès Alex Salmond i l'expresident de l'Uruguai Pepe Mujica, que ja s'havien anunciat, s'hi sumarà l'ex primer ministre francès Manuel Valls, que aspira a convertir-se en candidat a l'alcaldia de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa, coproduït per TV3 i la productora d'Ustrell, la Manchester Radiofònica, es planteja inicialment com un format puntual i no està previst que tingui continuïtat. Les tres entrevistes s'emetran a TV3 al juny, en tres diumenges consecutius, després del '30 minuts', i adoptaran el títol de 'Quatre gats', igual que la secció d''El suplement' en què cada setmana Ustrell entrevista en profunditat un personatge mentre passegen per llocs que tenen algun significat especial per a ell. De fet, el programa es planteja com una adaptació televisiva d'aquest format radiofònic.

De cadascuna de les entrevistes se'n faran dues versions, una per a la ràdio i una altra per a la televisió, i la previsió és que totes dues s'emetin el mateix dia: al matí dins d''El suplement' i a la nit per TV3. Com és habitual en el 'Quatre gats', les converses amb el personatge central es complementaran amb altres entrevistes secundàries i reportatges que ampliaran alguns aspectes de la conversa. Els periodistes Owen Jones, John Carlin, Elena Moya i Enric González seran alguns dels participants en el programa, igual que estudiants universitaris de la Sorbona o una membre del moviment Tupamaro.

Totes les entrevistes ja s'han enregistrat i actualment estan en fase d'edició. L'última que es va gravar és la de Manuel Valls, de la qual se'n va avançar un fragment diumenge a 'El suplement'.

stats