Canvis a la graella

Ustrell passa el relleu a Marina Romero a Catalunya Ràdio i deixa els 'Col·lapse' gravats per la seva paternitat

La periodista va assumir les edicions del divendres els primers mesos de la seva etapa a 'El matí de Catalunya Ràdio'

ARA
2 min
Ricard Ustrell

BarcelonaRicard Ustrell ha tornat a ser pare aquest dissabte i això altera el so dels matins a Catalunya Ràdio. La periodista Marina Romero s'encarregarà des d'aquest dilluns fins a final de temporada de la conducció del magazín matinal de la pública. Es tracta d'una veu ja coneguda pels oients, perquè durant l'arrencada del programa ja assumia la presentació del programa en l'edició del divendres, quan Ustrell se centrava en la gravació de Col·lapse, el programa del dissabte a la nit a TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Romero ha volgut saludar des de l'antena el petit Joan Ustrell Tarragó, que naixia justament el dia que feia 40 setmanes: "Ha quadrat l'escaleta", ha ironitzat. Es tracta del segon fill del sabadellenc després de la Lola. Dijous, el programa emetrà una entrevista amb Ricard Ustrell.

Pel que fa a l'estiu, tal com va avançar en primícia l'ARA, Francesc Garriga serà qui presentarà el format (que precisament també havia assumit Romero els dos anys anteriors en període de vacances). El joc de les cadires farà que l'actual corresponsal als Estats Units vingui a Barcelona, de manera que la informació dels Estats Units es cobrirà en principi des de la distància i amb enviats especials si algun esdeveniment ho requereix.

El permís de paternitat d'Ustrell afecta també l'infoxou de la televisió, perquè deixarà de tenir continguts relacionats amb l'actualitat. El periodista en aquest cas no ha optat per un substitut a la presentació, sinó que ha deixat enregistrats tots els programes d'aquí fins a final de temporada. Són quatre capítols, l'últim dels quals s'emetrà el 15 de juny. De moment, el programa està fent aquesta temporada un 11,8% de quota de pantalla i sedueix 181.900 espectadors de mitjana. Són dades lleugerament superiors a les de la primera tanda d'episodis (10,9% i 173.000 seguidors), però se situen per sota de la mitjana de la cadena, que manté un 14,9% de share des de principi de maig.

stats