Els DVD de les 21 pel·lícules de Tintín, amb l'ARA

Els pots aconseguir a través d'una promoció online especial del diari fins al 31 de desembre

Els fans de Tintín tenen ara una ocasió immillorable per aconseguir la col·lecció completa de les pel·lícules protagonitzades per l'intrèpid periodista creat per Hergé.

Des d'avui mateix i fins al 31 de desembre, l'ARA ofereix, en DVD, els 21 títols de la sèrie de films d'animació 'Les aventures de Tintín'. Totes les pel·lícules inclouen, a més de la versió catalana –amb les veus d'Albert Trifol Segarra, Josep Maria Ullod, Fèlix Benito i Jordi Varela–, la castellana i la francesa.

El 'pack' es pot aconseguir exclusivament a través d'internet –no als quioscos–, a la web http://promo.ara.cat/tintin-ca. La col·lecció, que està formada per 21 DVD, està valorada en 149,99 euros, però l'ARA l'ofereix a través d'una promoció online especial per un preu de tan sols 59,99 euros. L'enviament, dins del territori espanyol, és gratuït, i el lliurament es farà entre cinc i set dies després de la compra.

Participa al test 'Llamp de rellamp' i demostra els teus coneixements de Tintín

La sèrie de pel·lícules de 'Les aventures de Tintín' és una producció franco-canadenca que es va emetre per primera vegada a la cadena France 3 l'any 1991 i que posteriorment es va poder veure a TV3 doblada al català. Es tracta de l'adaptació audiovisual més completa dels còmics d'Hergé, ja que porta a la pantalla –amb alguns retocs– 21 de les 23 històries que el dibuixant belga va deixar acabades; només en queden fora les dues primeres: 'Tintín al país dels Soviets' i 'Tintín al Congo'.