Mèdia 11/12/2016

Els DVD de les 21 pel·lícules de Tintín, amb l'ARA

Els pots aconseguir a través d'una promoció online especial del diari fins al 31 de desembre

Ara
1 min
TINTIN-651x366

BarcelonaEls fans de Tintín tenen ara una ocasió immillorable per aconseguir la col·lecció completa de les pel·lícules protagonitzades per l'intrèpid periodista creat per Hergé.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des d'avui mateix i fins al 31 de desembre, l'ARA ofereix, en DVD, els 21 títols de la sèrie de films d'animació 'Les aventures de Tintín'. Totes les pel·lícules inclouen, a més de la versió catalana –amb les veus d'Albert Trifol Segarra, Josep Maria Ullod, Fèlix Benito i Jordi Varela–, la castellana i la francesa.

El 'pack' es pot aconseguir exclusivament a través d'internet –no als quioscos–, a la web http://promo.ara.cat/tintin-ca. La col·lecció, que està formada per 21 DVD, està valorada en 149,99 euros, però l'ARA l'ofereix a través d'una promoció online especial per un preu de tan sols 59,99 euros. L'enviament, dins del territori espanyol, és gratuït, i el lliurament es farà entre cinc i set dies després de la compra.

Participa al test 'Llamp de rellamp' i demostra els teus coneixements de Tintín

La sèrie de pel·lícules de 'Les aventures de Tintín' és una producció franco-canadenca que es va emetre per primera vegada a la cadena France 3 l'any 1991 i que posteriorment es va poder veure a TV3 doblada al català. Es tracta de l'adaptació audiovisual més completa dels còmics d'Hergé, ja que porta a la pantalla –amb alguns retocs– 21 de les 23 històries que el dibuixant belga va deixar acabades; només en queden fora les dues primeres: 'Tintín al país dels Soviets' i 'Tintín al Congo'.

stats