Mèdia 02/09/2020

Leticia Dolera comença a rodar els nous capítols de la seva ‘Vida perfecta’

Lucía Alemany i Irene Moray dirigiran alguns dels sis capítols de la nova etapa de la sèrie

Albert Castellví Roca
2 min
Celia Freijeiro, Leticia Dolera i Aixa Villagrán, protagonistes de 'Vida perfecta'

BarcelonaLeticia Dolera començarà a rodar dilluns a Barcelona la segona temporada de Vida perfecta, la seva sèrie per a Movistar+. L’actriu, que interpreta el paper de María, hi tornarà a compartir el protagonisme amb Celia Freijeiro (Cris) i Aixa Villagrán (Esther), i també amb Enric Auquer, que reprendrà el paper de Gari, gràcies al qual va guanyar el premi Feroz al millor actor de repartiment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Igual que en la primera temporada, Dolera (que signa el guió juntament amb Manuel Burque ) s’ha repartit la direcció dels capítols amb dues joves creadores: si l’any passat les codirectores van ser Elena Martín i Ginesta Guindal, ara es posaran darrere de la càmera Lucía Alemany (directora de La innocència, que va acumular set nominacions als premis Gaudí i dues més als Goya) i Irene Moray (que va guanyar el Goya al millor curtmetratge amb Suc de síndria).

La segona temporada de Vida perfecta, produïda per Corte y Confección de Películas, s’estrenarà a Movistar+ al llarg de l’any que ve i serà distribuïda internacionalment per la companyia alemanya Beta Film. La nova entrega estarà formada per sis capítols de 25 minuts que, en clau de comèdia dramàtica, convidaran a reflexionar sobre “com gestionem les nostres expectatives de vida enfront del que la nostra vida és en realitat”. Ho farà a partir de les peripècies de tres dones en àmbits com l’amor, la família, la parella o la maternitat.

Vida perfecta es va estrenar l’octubre del 2019, i dos mesos més tard la plataforma de Telefónica ja en va anunciar la renovació. De fet, els primers reconeixements li havien arribat fins i tot abans de debutar a la pantalla, amb el premi a la millor ficció i el premi especial d’interpretació a les tres protagonistes que li va atorgar el festival Canneseries. Posteriorment, els premis Feroz també la distingirien amb el títol de millor comèdia.

stats