Mèdia 05/04/2016

'Vis a vis' es veurà al Regne Unit a través d'internet

La sèrie d'Antena 3 és la primera ficció espanyola que arriba en obert a aquest país

Ara
1 min
'Vis a vis' arriba al Regne Unit

BarcelonaLa sèrie d'Antena 3 'Vis a vis' s'inclourà al catàleg de Walter Presents, la plataforma de vídeo sota demanda de la cadena britànica Channel 4. D'aquesta manera, es convertirà en la primera ficció espanyola que arriba al Regne Unit en obert.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha informat en un comunicat el grup Mediapro, que produeix la sèrie a través de la seva filial Globomedia, Walter Presents incorporarà no només la primera temporada, sinó també la segona, que es va estrenar a Antena 3 la setmana passada.

"Estem encantats que 'Vis a vis' sigui la nostra primera adquisició espanyola. La qualitat de producció de drama al sud d'Europa està pujant cada cop més i 'Vis a vis' n'és un gran exemple. Creiem que hem adquirit una obra de televisió excepcional que encantarà als espectadors britànics", ha assegurat Jason Thorp, conseller delegat de Global Series Network, copropietària del portal juntament amb Channel 4.

Estrenat el gener d'aquest any, Walter Presents ofereix de forma gratuïta –però amb publicitat– sèries en llengua no anglesa produïdes majoritàriament a Europa, però també a l'Amèrica Llatina.

stats