Mèdia 14/01/2015

Woody Allen dirigirà la seva primera sèrie a Amazon

Judit Monclús
2 min
Woody Allen dirigirà la seva primera sèrie a Amazon

BarcelonaAmazon ha anunciat el fitxatge de Woody Allen per escriure i dirigir una sèrie de televisió per al seu servei de streaming. La companyia ha tancat una temporada sencera de la que serà la primera incursió d’Allen a la petita pantalla i que, de moment, es coneix amb el nom d’ Untitled Woody Allen Project. La sèrie, amb un nombre encara indefinit de capítols però de mitja hora de durada cadascun, es podrà veure a través del servei Prime Instant Video d’Amazon als Estats Units, al Regne Unit i a Alemanya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Woody Allen és un visionari, ha creat algunes de les millors pel·lícules de tots els temps i és un honor treballar amb ell en la seva primera sèrie de televisió”, ha anunciat Roy Price, vicepresident d’Amazon Studios. “Des d’ Annie Hall fins a Blue Jasmine, Woody Allen ha liderat l’aspecte creatiu del cinema americà i no podem estar més entusiasmats per la possibilitat d’emetre la seva sèrie de televisió a través de Prime Instant Video a partir de l’any que ve”, ha afegit Price.

Al seu torn, l’oscaritzat director de films com Hannah i les seves germanes, Manhattan i Midnight in Paris ha manifestat que no té “idees” i que encara no sap “per on començar”. “La meva intuïció em diu que Roy Price se’n penedirà, de tot això”, ha afegit Allen.

L’anunci del fitxatge d’Allen per Amazon s’ha fet públic només dos dies després que Transparent, una sèrie produïda per Amazon Studios, hagi sigut guardonada per partida doble en els últims Globus d’Or. A més de premiar el seu protagonista, Jeffrey Tambor, com a millor actor de comèdia, la sèrie també va ser reconeguda com la millor en aquesta categoria.

stats