Mèdia 10/04/2017

Xavi Freixes conduirà 'El matí de Catalunya Ràdio' a l'estiu

El magazín estiuenc de les tardes mantindrà un "imaginari propi", en la línia de l''Estat de Gràcia'

Acn
1 min
XAVI FREIXES

BarcelonaEl periodista Xavi Freixes serà l'encarregat de conduir 'El matí de Catalunya Ràdio' durant l'estiu. Així ho ha avançat el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, en una entrevista a l'ACN. A l'espera de tancar la programació definitiva, Gordillo també ha concretat que es mantindrà l'aposta d'altres anys de combinar programació en directe i programes gravats, un dels quals serà el 'Líquids', de Xavier Graset. A les tardes, l'aposta passarà per un programa d'entreteniment que mantindrà els principis de l''Estat de Gràcia', amb un "imaginari propi", però encara no se n'ha confirmat el nom del presentador, que serà de la casa. El director de la ràdio pública ha manifestat la voluntat que la programació estiuenca sigui "arriscada, innovadora i renovadora", i que s'hi destinaran, però, uns recursos proporcionats, ja que els hàbits de consum radiofònic són inferiors.

El magazín de tardes mantindrà, segons Gordillo, els principis que regeixen l''Estat de Gràcia' durant l'any, amb un context imaginari "original" i allunyat de l'agenda informativa estricta. Amb tot, la programació de la ràdio serà "permeable" a l'actualitat.

Al seu entendre, l'estiu és un bon moment per oferir l'oportunitat a professionals de la casa d'assumir una tasca diferent de la que fan habitualment. Així, Gordillo insisteix en la premissa de trencar els "compartiments estancs" a la ràdio, entenent que qualsevol redactor forma part "de la mateixa casa". "La idea és apostar per la versatilitat i la transversalitat amb l'objectiu d'aprofitar el talent de la casa", ha reblat.

stats