Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

AMADEU ALTAFAJ

El portaveu d'Assumptes Econòmics de la Comissió Europea ha pogut agafar vacances, però no podrà desconnectar del tot de la situació a Europa

DESPRÉS DE MOLTS DUBTESper si les podria fer i quan, ara tot just començo les vacances amb la família a Olvan, un poble del Berguedà. De moment no hem fet cap pla que impliqui reservar bitllets d'avió o hotels, ja que per temes de feina podria haver d'agafar el primer avió cap a Brussel·les en qualsevol moment.

Aquestes vacances seran força improvisades, segurament anirem a Mallorca, però tot depèn de com estiguin les coses a Europa. El que és segur és que hauré d'estar pendent del telèfon i dur sempre el portàtil i la connexió a internet a sobre.

De moment aquesta setmana a Olvan no ens la treuen ni les agències de qualificació ni ningú. Sóc amb la dona i els fills en una masia on solem venir als estius. Ho aprofitarem per fer excursions, una mica d'escalada i sobretot carregar les piles de sol i de muntanya, que a Bèlgica no n'hi ha. Ha sigut un any molt dur, sense gaires festius lliures i amb molta feina, tinc ganes de poder relaxar-me aquí, al Berguedà, que és una mica el meu centre del món.

És curiós que tot i anar amb pantalons curts i informal hi ha gent que em reconeix i em pregunta què pot fer amb els seus estalvis i si se solucionarà la crisi del deute. És bo poder connectar amb la realitat del país i no tenir només la perspectiva de Brussel·les.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT