Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: DSK contraprogramat, Alícia Sánchez Camacho, Rita Barberá

DSK contraprogramat. A l'exdirector del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Kahn, el persegueix la polèmica. Ahir la conferència que havia de fer a Cambridge va començar amb protestes a la porta d'activistes que, a més, havien contraprogramat el mateix dia una conferència de Douglas Wigdor, un dels advocats de Nafissa Diallo, la treballadora de l'Hotel Sofitel que el va acusar de violació.

Alícia Sánchez Camacho. Ahir va ser a Jaén, la ciutat d'origen del pastor Fundador Rodríguez, que es va fer famós per haver sortit a l'entrevista de Jordi Pujol a Salvados . La presidenta del PP català, però, no hi va defensar la independència, com el pastor, sinó més castellà a l'escola.

Rita Barberá. L'alcaldessa de València i diputada del Partit Popular a les Corts es va posar tan nerviosa quan Mònica Oltra la va acusar de ser la responsable política del cas Emarsa que fins i tot va parlar en valencià. En concret, va deixar anar quatre paraules: "Furtar diners als valencians". Per què ho devia dir?

Riure, malgrat tot

Més continguts de