Publicitat
Publicitat

ARA SÍ / ARA NO

Sí: Josep Guardiola, Gerard Quintana. No: Jean-Claude Trichet, José Blanco.

Josep Guardiola

L'entrenador del Barça va fer ahir, en el seu discurs al Parlament per rebre la Medalla d'Honor de la institució, una defensa dels valors del treball i la constància, que són essencials i que poden portar una societat allà on vulgui, a ser un país, com ell va dir, "imparable".

Gerard Quintana

La banda que ha liderat sempre, Sopa de Cabra, inicia avui una minigira de set concerts que els portarà a fer un triple al Palau Sant Jordi de Barcelona, un doble al pavelló Fontajau de Girona i dos recitals a Palma i Tarragona.

No

Jean-Claude Trichet

El president del Banc Central Europeu va mantenir ahir els tipus d'interès i va assegurar, a més, que no té prevista una baixada dels tipus, cosa que podria animar la situació econòmica i allunyar el perill d'una recessió, la gran por que ara s'ha instal·lat a la Unió Europea.

José Blanco

El ministre de Foment considera que el Govern és el responsable de no impulsar els accessos viaris i ferroviaris al port de Barcelona, perquè hauria prioritzat altres projectes amb el fons disponible d'inversions de l'Estat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT