Marx Fernández Díaz

El 1931 el marxisme va a totes. “¿És veritat que el seu marit demanarà el divorci quan recuperi la vista? ¿És veritat que es renta el cabell amb caldo de cloïssa? ¿És veritat que abans era una ballarina en un circ de puces?” Diàleg de Monkey business. Pel·lícula dels germans Marx estrenada aquell any. Per copiar l’exitós marxisme el diari Abc no es mossega la llengua: “ Si no puede hoy ser objeto de discusión siquiera que el idioma que más tarde se llamó castellano nació espontáneamente en tierra catalana, ¿tiene Macià la misma evidente seguridad con respecto al que muchísimo después de hablado en tierra catalana se llamó catalán? En otras palabras: ¿puede probar que el catalán nació en Cataluña? ” Groucho Marx respon: “D’això en dius festa? La cervesa està calenta i les dones fredes”.

NO VA SER UNA FESTA la proclamació de la República el 1931 (ara fa 84 anys). República Catalana. Generalitat. Estatut. Llengua. Democràcia. Llibertat... Vòmits. Qualsevol cosa provoca salmonel·losi en una Espanya sense defenses democràtiques. Per domar els bacteris catalans el Doctor Bilis recomana el xarop de bastó: la mentida. Com que som el que comprem a Madrid comencen “a fer córrer que la resta d’Espanya té declarat el boicot a Catalunya. Tothom parla d’anul·lacions de comandes, de viatjants no volguts rebre i de mil coses per l’estil”. Preguntem-nos: “Fins a quin punt Catalunya pot sentir-se neguitosa pel resultat de les campanyes confusionàries d’un Abc que conrea un anticatalanisme morbós com a producte de reclam?” Respon, aquelles primeres setmanes republicanes, el periodista Carles Soldevila: “La nostra gent no s’admira de llegir a Abc o a El Debate un seguit de falsedats sobre Catalunya i els catalans. Ja hi està feta; sap que aquests diaris monàrquics tenen un bonic interès a entrebancar la marxa de la República; no ignora que en llurs redaccions hi ha un grup de senyors que senten des de la infància un profund anticatalanisme [...]. I tanmateix alguns socialistes de Madrid, periòdicament, taquen les planes de llur òrgan oficial amb articles com el que ha provocat l’estupor i la indignació de tots els catalans. Articles on no hi ha ni vestigis de sentit comú, de justícia social, ni de llibertat política. Articles rebequeria, articles patatús”.

LA PATOLOGIA. Cada generació de catalans neix amb una pròtesi de mentides sota el braç: “Catalunya mai ha sigut una nació”, “Els catalans no van perdre res amb la derrota del 1714”, “El castellà mai no ha sigut una llengua d’imposició”, “El catalanisme és un invent de la burgesia”, “La guerra civil només va ser una guerra entre dretes i esquerres”, “Franco va industrialitzar Catalunya”, “Si Catalunya és un estat Elvis Presley ressuscitarà i es negarà a inventar el rock”... O, com ja va anunciar en una nova era marxista el ministre Jorge Fernández Díaz, “ Una Catalunya independiente sería pasto del terrorismo y el crimen organizado fácilmente” (juny 2014). Ara ha relacionat independentisme i jihadisme. I, carambola, l’ Abc, o La Razón, també han abraçat la causa santa marxista. Moderem-nos.

EL MODERAT AGUSTÍ CALVET (Gaziel), director de La Vanguardia durant la República, ja va sintetitzar una Espanya immutable: tron, espasa i altar. Per Gaziel, “L’Imperi español ha estat sempre, com l’islàmic, un imperi essencialment militar. Més ben dit: religioso-militar, en el sentit que la milícia hi és com una mena de religió, i la religió s’hi considera com una milícia”. Tot això no té res a veure amb ser cristià, musulmà, català, o marroquí. Té a veure amb una altra creença. El marxisme de Groucho la clava a la creu: “El secret de la vida és l’honestedat i el joc net; si pots simular això, ho has aconseguit”. Felicitats ministre Abc per aquest gatllebrisme que juga a destruir cristians, musulmans, ateus, trespeus, fideus... Catalans que volen viure en pau. Felicitats per continuar defensant l’avortament de la llibertat i de la vida.

Més continguts de