09/11/2011

Miguel García

1 min
Miguel García

m'aixecaré capados quarts de nou, com cada dia. Primer em dutxaré, i després esmorzaré el mateix de sempre, un bol de cereals amb llet de soja i després un Danacol, i potser una poma. No prenc quasi mai cafè, algun dissabte potser. En un dia normal aniria al despatx un parell d'hores per encarregar-me del negoci familiar, i cap a la una ja estic lliure per dedicar tot el temps a l'Hospi, però avui no perquè tindré molta feina al camp. Quan surti de casa aniré directe a l'estadi per atendre els mitjans de comunicació que m'hi esperen, i controlar que tot vagi bé en els preparatius per al partit de la nit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Cap a les dues del migdia anirem a dinar amb la directiva del Barça. Com que som els amfitrions els convidarem nosaltres, però no l'Hospi, sinó els cinc directius de les nostres butxaques. Anirem al restaurant de l'Hotel Portafira. A més de Sandro Rosell i els seus directius, també vindrà l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. Després de la sobretaula jo tornaré a l'estadi per seguir ajudant en l'organització i solucionar problemes, si n'hi ha. A mitja tarda, si puc, com cada dia m'escaparé a casa per veure la meva primera néta, la Clàudia, que només té 4 mesos i em té el cor robat. Intentaré sopar abans del partit perquè, ja aviso, que a la llotja no hi haurà canapès ni res per menjar, que s'ha d'estalviar, i només se serviran refrescos i aigua. Quan acabi el partit seguiré atenent més mitjans de comunicació i calculo que aniré a dormir cap a les dues, més o menys com sempre.

stats